21 лютого 2017

21 лютого відбулось засідання Робочої групи Комітету з підготовки Рекомендацій комітетських слухань з питань стану реалізації законодавства про адміністративні послуги

21 лютого відбулось засідання Робочої групи Комітету з підготовки Рекомендацій комітетських слухань з питань стану реалізації законодавства про адміністративні послуги

 

 

     21 лютого відбулось засідання Робочої групи Комітету з підготовки Рекомендацій комітетських слухань з питань стану реалізації законодавства про адміністративні послуги у Комітеті Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. Захід відбувся за сприяння та підтримки Академії Фольке Бернадотта у приміщенні Національного університету «Києво-Могилянської академії».

     У засіданні прийняла участь Директор Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація), Голова  «Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг» Шамрай Наталія Василівна.

     Були обговорені питання надання експертної, наукової, інформаційної та іншої підтримки в утворенні та розвитку ЦНАП, забезпечення подальшого громадського моніторингу діяльності центрів. А також сприяння розвитку інституційної мережі ЦНАП, підвищенню професійного рівня працівників, розробці та впровадженню нових навчальних програм. Розглядалися питання щодо вивчення, популяризації та поширення кращих вітчизняних та міжнародних практик у сфері надання адміністративних послуг.

     Всі учасники заходу відзначили, що дискусія щодо надання адміністративних послуг органами місцевого самоврядування була дуже живою, цікавою та своєчасною.

Онлайн консультант