16 лютого 2017

Психологічні тренінги для адміністраторів Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва

Психологічні тренінги для адміністраторів Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва

 

     Протягом двох днів, 16 та 17 лютого адміністратори Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва будуть проходити психологічні тренінги. 
     Такі навчання відбуваються не вперше і результати тренінгів виявилися дуже плідними. Більшість учасників звходу відзначили велику користь для якісної роботи держслужбовців, особливо, якщо професія вимагає активне спілкування із відвідувачами.
     Ні для кого не секрет, що робота з людьми є дуже складною! І саме для того, аби знайти вихід з будь-якої ситуації швидко і професійно, відбуваються тренінги, які проводять фахівці високого рівня.
     На тренінгах відбудеться прослуховування курсів за темами: "Конфліктна комунікація та її аспекти", "Вирішення конфліктів в управлінській діяльности", "Протидія маніпуляціям в конфліктних ситуаціях", "Мистецтво публічного спілкування", "Емоційне вигорання держслужбовців". Учасники заходу зможуть акцентувати увагу доповідачів на найбільш складні питання, з якими зтикалися в рамках своєї професійної діяльності.
     Знання, що набули адміністратори центру під час тренінгів, з успіхом будуть використовуватись на практиці для покращення якості надання адміністративних послуг.

Онлайн консультант