28 вересня 2016

Отримання послуг в пологових будинках.

Отримання послуг в пологових будинках.

Київською міською владою впроваджується пілотний проект по отриманню послуг в пологових будинках з реєстрації місця проживання дитини та нарахуванню грошової допомоги при народженні дитини. Цим проектом міська влада долучилася до проекту Міністерства Юстиції України по отриманню свідоцтва про народження дитини безпосередньо у пологовому будинку.
Відтепер мамі не потрібно буде звертатись до декількох установ з маленькою дитиною, а буде можливість не тільки отримати свідоцтво про народження дитини, а й зареєструвати місце проживання дитини та оформити соціальну допомогу при народженні перебуваючи в пологовому будинку.
З метою реалізації даного проекту на базі Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва проведено навчання для адміністраторів міського та районних центрів надання адміністративних послуг, працівників відділів, управлінь праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій, представників районних у місті Києві відділів державної реєстрації актів цивільного стану.

Онлайн консультант