09 серпня 2024

«Адмінсервіс Ветеран»: навчальні семінари для адміністраторів ЦНАП

«Адмінсервіс Ветеран»: навчальні семінари для адміністраторів ЦНАП

Якісне та швидке надання адміністративних послуг є приіоритетом роботи ЦНАП. А для Захисників, Захисниць, ветеранів війни та їхніх сімей – це можливість без стресу, зайвих черг, швидко та зручно отримувати відповідні послуги.

У ЦНАПах Києва запроваджено проект «Адмінсервіс Ветеран», який пропонує 6 комплексів адміністративних послуг за однією заявою. Це новий рівень сервісу і він потребує ретельного відпрацювання.

З цією метою в ЦНАП Києва пройшов навчальний семінар для адміністраторів. Заступник директора Департаменту Наталія Ткач знайомила адміністраторів з нюансами законодавства, разом розбирали практичні аспекти, нагальні питання та можливі ситуації, які можуть виникнути під час надання послуг у рамках проекту «Адмінсервіс Ветеран».

Нагадаємо, послуги «Адмінсервіс Ветеран» надаються учасникам бойових дій, учасникам війни, членам сімей загиблих, постраждалим учасникам Революції Гідності, особам з інвалідністю внаслідок війни, а також особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною.
 
2-trening_adminveteran_09-08-2024_FB
 
3-trening_adminveteran_09-08-2024_FB
 
4-trening_adminveteran_09-08-2024_FB
 
5-trening_adminveteran_09-08-2024_FB
Онлайн консультант